Affiliate website

Steeds meer voormalige webshopbeheerders kiezen ervoor om een website te starten op basis van affiliate. Daar waar u bij een webshop zelf voorraad moeten hebben, hoeft u bij een affiliate website helemaal niet te investeren in een eventuele voorraad. Bij een affiliate website promoot u producten of diensten van een andere partij, per verkoop krijgt u vervolgens een commissie. Ook bij affiliate websites is het doel uiteindelijk om een zo hoog mogelijke conversie te bereiken, een degelijke en goed vindbare website is daarvoor van groot belang.

Om een hoge conversie tot stand te brengen is het belangrijk om naast een goede uitstraling ook goede webteksten te hebben. Webteksten op een affiliate website hebben als doel om de bezoeker over te halen om het betreffende product of de dienst juist bij u te bestellen. Het schrijven van goede wervende teksten is niet makkelijk, gelukkig zijn wij beschikbaar om al het werk uit uw handen te nemen!

Wij vernemen graag van u wat wij voor u kunnen betekenen, u kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord