Wervende teksten

Hebt u een onderneming waarin u bepaalde producten of diensten aanbiedt? Dan wilt u er natuurlijk voor zorgen dat zoveel mogelijk bezoekers worden omgezet naar echte klanten die daadwerkelijk een product of dienst bij u afnemen. Heldere, wervende teksten zorgen ervoor dat uw bezoekers enthousiast worden over uw onderneming en met vertrouwen een bestelling bij u plaatsen. Met goede wervende teksten kunt u bezoekers, die bij het bezoeken van uw website nog geen intentie hadden om tot kopen over te gaan, overtuigen van de kwaliteit van uw diensten of producten.

Het schrijven van wervende teksten die daarnaast ook voldoen aan de eisen van Google is een hele kunst, een kunst die natuurlijk niet voor iedereen is weggelegd. Hebt u zelf geen zin om uren te blokken over enkele kleine stukjes tekst voor uw website? Geen zorgen, wij nemen deze last geheel uit uw handen! Terwijl u uw tijd steekt in uw (rendabele) onderneming, zorgen wij voor het schrijven van teksten die geheel op uw wensen aansluiten.

Bij het aanleveren van de opdracht bespreken wij altijd de mogelijkheden met u. Zo hebt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om zelf bepaalde richtlijnen voor het schrijven van de teksten toe te sturen. Het doel is om uiteindelijk een wervende tekst te produceren die het verhaal van uw bedrijf echt verteld!

  • Wervende (SEO) teksten
  • €0,035 per woord (Exclusief 21% BTW)