SEO vriendelijke teksten

Een van de factoren die erg belangrijk zijn bij het behalen van een goede positie in de zoekmachine Google zijn goed, geoptimaliseerde webteksten. Hoe meer informatie u te bieden heeft, hoe meer waarde Google aan uw waarde zou hechten. Op het moment dat Google vertrouwen heeft in uw website, dan zult u vanzelf een betere positie toebedeeld krijgen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat u een goede positie krijgt op de zoekwoorden die u graag wilt, daarom is het belangrijk dan uw webteksten hier geheel op ingericht zijn. Door middel van SEO vriendelijke teksten laten wij aan Google zien welke zoekwoorden echt belangrijk zijn op uw positie en daarom extra aandacht verdienen binnen de zoekmachine.

De richtlijnen van Google voor SEO vriendelijke teksten zijn redelijk streng, zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat uw website nog steeds gericht zijn op uw bezoekers. Veel mensen maken de fout om webteksten geheel op de wensen van de zoekmachine te richten en vergeten daarbij dat de bezoeker absoluut geen wijs meer kan maken uit de teksten. Het is belangrijk om de balans goed te bewaren in webteksten, wij weten dan ook als geen ander hoe we dit aan moeten pakken!

Voor SEO vriendelijke teksten hanteren bij over het algemeen vaste tarieven. Indien u een groot project beschikbaar hebt, dan kunnen wij voor u een voordelige totaalprijs maken. Kleine teksten tot ongeveer 2000 woorden kunnen wij op werkdagen in de meeste gevallen binnen 24 uur leveren, grotere opdrachten nemen wat meer tijd in beslag. Vooraf bespreken wij met u altijd de deadline, echter leveren wij in vrijwel alle gevallen ruimschoots voor een deadline op. Heeft uw tekstopdracht spoed? U kunt bij ons ook een spoedopdracht indienen!

  • SEO vriendelijke teksten
  • €0,035 per woord (Exclusief 21% BTW)